Tijdens een coachingstraject gaan jullie op zoek naar antwoorden op vragen, zoals:

 • Wat wil ik?
 • Wat kan ik?
 • Waarin en hoe kan ik me ontwikkelen?
 • Waar liggen mijn kansen en mogelijkheden?

Het coachingstraject voor medewerkers is bedoeld om je te helpen het maximale uit jezelf en voldoening uit je werk te halen.

Loopbaancoaching – Verbeter je functie

Zit je niet op je plek binnen je werk? Dan kan dat veel invloed hebben op je motivatie, prestaties en (werk)geluk. Je baan maakt – in de meeste gevallen – een substantieel deel uit van je leven. Het is dus de moeite waard om hier aandacht aan te besteden.

Heb je het gevoel dat je huidige functie niet (meer) bij je past? Dit kan aan verschillende dingen liggen, zoals:

 • Je bent de functie ontgroeid, je verveelt je
 • Je werkzaamheden sluiten niet aan op je interesses
 • Je bent toe aan een volgende stap in je carrière
 • Je takenpakket valt je (te) zwaar

Wat de reden ook is, het kan nooit kwaad om hier eens samen naar te kijken. Verbeter je functie met loopbaancoaching met als doel doen waar je goed in bent en gelukkig van wordt.

Coaching op competenties – Ontwikkel jezelf

Als het niet zo lekker gaat op werk, hoeft dit niet te betekenen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan. Wellicht is de oplossing dichterbij dan je denkt.

Je kunt de situatie op de werkvloer in veel gevallen verbeteren door specifieke vaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan competenties, zoals:

 • Plannen & Organiseren
 • Assertiever zijn
 • Omgaan met stress
 • Sociale vaardigheden

Welke vaardigheden jou verder kunnen helpen, hangt af van je situatie. Maak eens kennis met onze coach en ontwikkel jezelf met coaching op competenties.

Professionele coaching

Loop je telkens tegen dezelfde uitdagingen aan binnen je werk? Laat je persoonlijk begeleiden door een erkende coach en werk samen richting een oplossing. Ontdek hoe wij je verder kunnen helpen.

Hoe anderen onze coaching hebben ervaren

Aan onze coach:

Ik wil ten eerste aangeven dat ik je ervaar als een laagdrempelige coach, die rustig en goed luistert. Je schept hierbij vrij snel al vertrouwen, waarbij ik me op mijn gemak voel. Je denkt mee, bent positief ingesteld en weet dit goed over te brengen. Daarbij werk je met verbeterpunten. Daarmee laat je iemand goed in zijn waarde, dat is wat ik persoonlijk nodig heb.

Je herkent ook patronen in casuïstieken brengt deze duidelijk over waar ik zelf iets mee kan. Het geeft mij helderheid en inzicht in waar bepaald gevoel vandaan komt en hier kan ik dan weer op anticiperen.

Ik leer hier veel van, niet alleen over mezelf maar ook over gedrag, actie, reactie en patronen.

Ik hoop samen met je deze lijn voort te zetten en er sterker maar vooral ook wijzer uit te komen.

Je vroeg ook om verbeterpunten, die heb ik niet kunnen bedenken. Ik heb je nu 3x gezien en zie dan bij elk contact dat je open staat voor mij, geen oordeel hebt ( of niet laat merken ;-)).

Je denkt met me mee, geeft me vertrouwen en geloof in mijn kunnen en vooral in mezelf en dat doet me goed. Je weet me te raken op een prettige manier waardoor ik meer bij mijn gevoel kom en niet alleen in mijn hoofd blijf zitten. Voelt soms heftig, ben na de tijd ook wel moe maar het brengt me ook veel.”

Anoniem