Even voorstellen: Jessica

Jessica den Ouden is HR consultant en erkend coach. Ze werkt al ruim 20 jaar binnen HR en voerde in deze rol al tal van coachgesprekken. Deze jarenlange ervaring kwam goed van pas toen zij besloot haar vaardigheden verder te gaan professionaliseren met de opleiding tot professioneel coach. Ze kent HR van binnen èn van buiten en weet waar medewerkers tijdens hun loopbaan tegenaan kunnen lopen.

Jessica staat geregistreerd in het StiR-register voor professionele begeleiders. Het StiR-keurmerk toont aan dat een coach voldoet aan de gestelde eisen. Bekijk hier alle voorwaarden voor de erkenning als Erkend Coach volgens StiR.

#gewoonjessica

Je zult je wellicht afvragen, “wat bedoelen ze met #gewoonjessica?”. Dat zullen we je uitleggen:

#gewoonjessica is ooit als grap ontstaan, om de coaching binnen Heron te omschrijven. De kreet is blijven hangen omdat hij de lading eigenlijk heel goed dekt. Bij haar aanpak geen zweverig gedoe, maar gewoon Jessica:

  • Nuchtere blik
  • Pragmatisch & oplossingsgericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Stimuleren van zelfredzaamheid & eigen verantwoordelijkheid
  • Stellen van haalbare, realistische en heldere doelen
  • Open en eerlijke communicatie

Professionele coaching

Loop je telkens tegen dezelfde uitdagingen aan binnen je werk? Laat je persoonlijk begeleiden door een erkende coach en werk samen richting een oplossing. Ontdek hoe wij je verder kunnen helpen.

Hoe anderen onze coaching hebben ervaren

Aan Jessica:

Ik heb de coaching als prettig ervaren je werkte echt vanuit mijn vraag. Ik vond het vooral bijzonder hoe je een voorbeeld van langer geleden tijdens een sessie zo terug kan halen. Ik heb geleerd om in situaties die mij triggeren soms even tot 10 te tellen voordat ik een reactie geef die te heftig kan overkomen. Verder heb ik geleerd dat je sommige dingen beter kunt accepteren. Ook heb ik geleerd om beter na te denken hoe de boodschap bij de ontvanger kan overkomen. Tot slot: om vooral mezelf te blijven en dat wat ik wil zeggen inhoudelijk goed is. Als coach was je erg prettig alles waar ik mee zat kon ik bij je kwijt. Hierdoor was het erg vertrouwd.

Anomien