HR Administratie

HR administratie is een essentieel onderdeel van een goed HR beleid. We helpen je graag een eindje op weg in de jungle van personeelsregelingen en arbeidsovereenkomsten. Met advies op maat en praktische tools, heb je ons straks niet meer nodig.

Meer over HR administratie

HR Beleid

Hoe groter je organisatie, hoe meer je bezig zult zijn met HRM. Met een helder beleid zorg je ervoor dat HR zaken soepel (blijven) verlopen. Wij kunnen je ondersteunen bij het organiseren van een strak HR beleid met een pragmatische aanpak & effectieve HR interventies.

Meer over HR Beleid

Verzuim & Re-integratie

Wat moet je doen wanneer een medewerker zich (langdurig) ziekmeldt? Werkgever en medewerker zijn samen verantwoordelijk voor het doorlopen van de nodige en verplichte stappen. Wij zetten onze ruime ervaring binnen verzuim en re-integratie graag in voor een soepel verloop.

Meer over Verzuim & Re-integratie

Recruitment

Waar vind je de ideale kandidaat voor je vacature? Goede recruitment levert je goede mensen. Van het schrijven van de vacaturetekst tot het onboarden van nieuwe medewerkers. We kunnen je bijstaan in iedere fase van het werving- en selectieproces.

Meer over Recruitment