HR documenten

Wat mag je als werkgever van je medewerkers verwachten? En andersom? Maak heldere afspraken en leg deze vast. Zo weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn.

We ondersteunen je graag bij het opstellen van HR gerelateerde documenten zoals:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Studieovereenkomsten
  • Personeelsregeling
  • Handboek nieuw personeel & checklist eigen organisatie
  • Inwerkprogramma

Niet alleen medewerkers zijn gebaat bij een goede HR administratie, ook sollicitanten worden blij van duidelijkheid. Dat begint al bij de vacaturetekst. Trek talenten aan met heldere communicatie en passende arbeidsvoorwaarden. Wij kunnen je hierin adviseren en begeleiden. Ontdek de mogelijkheden van recruitment.

HR administratie kun je zelf

Of je nu te weinig tijd hebt of niet precies weet hoe je HR administratie het best kunt aanpakken, wij helpen je graag een eindje op weg in de jungle van regelingen en overeenkomsten. Met praktische tools, handige formats en advies, zorgen wij ervoor dat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt met je HR- en personeelsadministratie.

Formats van overeenkomsten

Een overeenkomst opstellen hoeft niet meer lastig en tijdrovend te zijn dankzij onze invul-formats. Wij schrijven een overeenkomst (of ander document) die voldoet aan alle wettelijke eisen en jouw wensen. Vervolgens gieten we deze in een format met invulvelden. Zo maak je snel en voordelig zelf nieuwe overeenkomsten van dezelfde aard. Daar heb je ons niet voor nodig. Telkens wanneer je hetzelfde document weer nodig hebt voor een andere of nieuwe medewerker, hoef je alleen de invulvelden aan te passen op de nieuwe situatie.

Branche-specifieke eisen

Naast algemene wettelijke verplichtingen, hebben veel branches te maken met specifieke regelgeving rondom HR administratie en personeelsdossiers. Of het nu gaat het naleven van wettelijke verplichtingen of voldoen aan (branche)specifieke eisen van een keurmerk. Wij kunnen je ondersteunen te voldoen aan deze eisen. Geen stress meer in de maand voor een inspectie of audit om zaken nog compleet te krijgen, maar altijd alles keurig op orde.

Hoewel wij branche-onafhankelijk werken, hebben wij ruime ervaring binnen de zorg. Deze kennis en ervaring delen wij graag met jou. Daarom hebben wij een training ontwikkeld, speciaal voor zorgverleners die zelf met HR aan de slag willen.

Ben je een zorgverlener en zou je meer willen leren over HR administratie in de zorg?

Bekijk dan eens onze training ‘HR doe je zelf’ en doe mee!

Bekijk training

Naast algemene vereisten, hebben veel branches te maken met specifieke regelgeving rondom HR administratie en personeelsdossiers. Wij kunnen je ondersteunen te voldoen aan deze eisen. Geen stress meer in de maand voor de audit om alles nog compleet te krijgen, maar altijd alles keurig op orde.