We werken pragmatisch, resultaatgericht en een tikkeltje eigenzinnig, zonder het menselijke aspect van ons vakgebied uit het oog te verliezen.

Heron beschikt over vakkundige, oprecht betrokken, flexibele medewerkers met een hands-on mentaliteit en specialistische kennis op het gebied van HRM, arbeidsrecht en P&O.

Christiaan Witteman, directeur Heron Groep

Zelfstandigheid stimuleren

Onze diensten zijn er niet op gericht om je organisatie afhankelijk te maken van ons. Je kunt er natuurlijk voor kiezen je volledige personeelszaken bij ons uit te besteden, maar dit hoeft niet.

Met de juiste kennis en vaardigheden in huis, heb je ons straks niet meer nodig. Welke dingen je moet weten of kunnen, hangt af van je situatie. Onze experts delen graag hun kennis met je in de vorm van advies, een training of praktische tools, zodat je probleemloos zelf aan de slag kunt.

Information based HRM

Wij houden van pragmatische, effectieve HR interventies. Geen quick-fix of hip instrument voor een complex probleem, maar een oplossing die bewezen werkt.

In de wereld van Human Resources is het vrijwel onmogelijk om evidence based te werken. Harde, objectieve bewijzen zijn schaars in een branche waar mensen (en menselijkheid) de boventoon voeren. Dat betekent niet dat we in HR ‘gewoon maar wat’ moeten doen. Keuzes kunnen we baseren op informatie die er wèl is; information based HR.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag rondom personeelszaken? We helpen je graag in de vorm van:

Bekijk onze diensten of neem direct contact op. Onze experts helpen je graag verder met advies op maat. Laten we eens kennismaken!