Jessica den Ouden

Jessica is een gewaardeerd collega en onmisbaar op de werkvloer. Zij zorgt altijd voor een positieve sfeer, maar weet ook wat hard werken is. Je merkt dat zij veel ervaring heeft met Human Resources en haar kennis ook weet over te brengen op anderen. Het is een kwaliteit van Jessica dat zij anderen zelf tot inzichten laat komen in plaats van dat zij een oplossing geeft. Dit zorgt ervoor dat Jessica een fijne gesprekspartner is, zowel privé als werk gerelateerd. Jessica is gediplomeerd als erkend coach en Stir geregistreerd. De combinatie van Human Resources en coaching, zorgt ervoor dat Jessica breed inzetbaar is en veel werkzaamheden op zich kan nemen.

Corina van der Ven

Corina is een slimme dame die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Het schrijven van een personeelsreglement of het opstellen van een overeenkomst, gaat haar gemakkelijk af. Corina is een aanwinst voor het team, met haar scherpe opmerkingen en kritische blik. Naast het harde werken, heeft Corina ook een dosis humor en gezelligheid. Voor alle juridische zaken kun je bij haar bureau terecht. De woorden die haar omschrijven zijn: serieus, eerlijk en overtuigend. Deze eigenschappen helpen haar bij het objectief beoordelen van een casus en het formuleren van een juridisch advies.

Monique Vlijm

Monique is de duizendpoot van kantoor. Met haar warme persoonlijkheid zorgt zij goed voor het team van Heron. Iedereen kan bij haar terecht voor een praatje, Monique biedt een luisterend oor. Verder is zij actief op verschillende aspecten: het bijhouden van personeelsdossiers, ondersteuning bieden bij werving en selectie, het organiseren van opleidingen, facturen boeken en ervoor zorgen dat het kantoor van Heron beschikt over alle nodige voorzieningen. Als je contact op neemt met Heron, dan is de kans groot dat Monique je te woord staat. Binnenkort is Monique breder inzetbaar, door de opleiding Human Resources die zij momenteel volgt.

Christiaan Witteman

Christiaan Witteman

En dan tot slot onze directeur: Christiaan! Naast de bedrijfsvoering van Heron, studeert Christiaan momenteel aan de Erasmus Universiteit in de richting Rechtsgeleerdheid. Hij is zeer bevlogen in zijn werk en studie. Met zijn positieve instelling en humor zorgt Christiaan voor een gedreven werkomgeving. Hij probeert altijd zijn kennis over te brengen en zijn medewerkers iets te leren. Christiaan zorgt goed voor zijn medewerkers en zet hun ontwikkeling centraal. Dit resulteert in loyaal en tevreden personeel en een goede werksfeer. Als enige man op kantoor, heeft Christiaan het nog wel eens zwaar met alle vrouwelijke grillen, maar dit bederft nooit zijn werkplezier.

Jeppe

Onze kantoorhond

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag rondom personeelszaken? Ons team helpt je graag verder met advies op maat. Bekijk hieronder onze diensten of neem direct contact op.

Laten we samen eens kijken naar jouw situatie.