Corina van der Ven

Corina is een slimme dame die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Het schrijven van een personeelsreglement of het opstellen van een overeenkomst, gaat haar gemakkelijk af. Corina is een aanwinst voor het team, met haar scherpe opmerkingen en kritische blik. Naast het harde werken, heeft Corina ook een dosis humor en gezelligheid. Voor alle juridische zaken kun je bij haar bureau terecht. De woorden die haar omschrijven zijn: serieus, eerlijk en overtuigend. Deze eigenschappen helpen haar bij het objectief beoordelen van een casus en het formuleren van een juridisch advies.

Monique Vlijm

Monique is de duizendpoot van kantoor. Met haar warme persoonlijkheid zorgt zij goed voor het team van Heron. Iedereen kan bij haar terecht voor een praatje, Monique biedt een luisterend oor. Verder is zij actief op verschillende aspecten: het bijhouden van personeelsdossiers, ondersteuning bieden bij werving en selectie, het organiseren van opleidingen, facturen boeken en ervoor zorgen dat het kantoor van Heron beschikt over alle nodige voorzieningen. Als je contact op neemt met Heron, dan is de kans groot dat Monique je te woord staat. Binnenkort is Monique breder inzetbaar, door de opleiding Human Resources die zij momenteel volgt.

Christiaan Witteman

Christiaan Witteman

En dan tot slot onze directeur: Christiaan. In 2023 heeft hij de master Recht van de gezondheidszorg afgerond en daarmee zijn meestertitel in de zak. Hij is zeer bevlogen in zijn werk. Met zijn positieve instelling en humor zorgt Christiaan voor een gedreven werkomgeving. Hij probeert altijd zijn kennis over te brengen en zijn medewerkers iets te leren. Christiaan zorgt goed voor zijn medewerkers en zet hun ontwikkeling centraal. Dit resulteert in loyaal en tevreden personeel en een goede werksfeer. Als enige man op kantoor, heeft Christiaan het nog wel eens zwaar met alle vrouwelijke grillen, maar dit bederft nooit zijn werkplezier.

Jeppe

Onze kantoorhond

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag rondom personeelszaken? Ons team helpt je graag verder met advies op maat. Bekijk hieronder onze diensten of neem direct contact op.

Laten we samen eens kijken naar jouw situatie.