Werknemers? Dan heb je ook de HR-gesprekken. Maar wat is precies de cyclus die zich ieder jaar herhaalt? Welk belang zit erbij en is het in ieder bedrijf hetzelfde? Wij geven je de antwoorden en een aantal tip voor een HR-gesprek. Benieuwd? Lees dan verder.

Jezelf ‘s ochtends uit bed trekken om naar werk te gaan. Dat was vroeger wel anders. Toen had je passie, uitdaging, trots en plezier in je werk. Je ging er vol voor! Maar hoe zorg je ervoor dat dit gevoel weer terug komt? En belangrijker; jezelf niet in een burn-out werkt? Wij gaan je verder op weg helpen.

Van zowel positieve als negatieve feedback leert iemand. Maar we geven het vaak niet. Wij zien dat medewerkers het lastig vinden om onderling feedback te geven. Hierom geven wij een aantal tips!

Veranderingen binnen een organisatie? Die komen regelmatig voor. En of deze nu groot of klein zijn, weerstand bij de medewerkers is niet geheel onbekend. Maar hoe krijg je medewerkers mee in verandering? Wij helpen je op weg met deze manieren om weerstand weg te nemen.

Eindelijk de juiste kandidaat voor die éne functie gevonden? Tijd om je nieuwe medewerker te onboarden. Maar hoe ga je dit soepel laten verlopen? Dit proces is ten slotte de eerste kennismaking met de organisatie. En deze nieuwe collega, die wil je natuurlijk behouden en niet na de onboarding weer weg hebben. Hoe je dit doet? Wij vertellen het je.

Ziekteverzuim. Kort of lang, met medewerkers krijg je hier als werkgever mee te maken. Maar deels kan voorkomen worden. Ga voor het voorkomen van ziekteverzuim, in plaats van genezen. Lees verder wat jij als werkgever kunt doen.